Wie zijn wij?

Hieronder volgt een selectie van de professionals bij &More.

Sabrina van Breukelen

Recruitment/Office Support
"&More biedt mij de mogelijkheid om vanuit een support-rol inhoudelijk betrokken te zijn en mee te denken en te doen! Verantwoordelijkheid krijgen én nemen, open en transparante communicatie en het samen bouwen staan bij &More centraal. Voor mij betekent dat fungeren als spil in de dagelijkse processen, een hoge mate van kwaliteit in het werk en ownership. Het resultaat is binding met de organisatie en collega’s, veel werkplezier, een hoge mate van productiviteit en waardering!"

Bekijk Linkedin profiel

Su Ming Liong

Young Professional
"Werken bij &More biedt veel perspectieven en de mogelijkheden om te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen te volgen."

Profiel

Mieke Holtman

Controller
"De platte organisatiestructuur en informele werksfeer Die ik bij &More ervaar, passen prima bij mij. Samen met de professionaliteit en het enthousiasme van mijn collega’s maakt dit voor mij een plezierige werkomgeving waar ik graag mijn steentje aan bijdraag."

Profiel

Gerrit Hartkamp

Associate/Senior Project Manager/SME
"Project manager en strategisch management consultant` die zich bij vele opdrachtgevers thuis voelt. Ik zet met veel plezier projecten op en sta ook zelf met de voeten in de modder. Als senior associate van &More voel ik mij betrokken bij de Organisatie en richt mij onder andere op het verder uitbouwen van verschillende vakgebieden zoals Data Management en Reporting."

Profiel

Harman Singh

Young Professional
"&More is voor mij een moderne organisatie die meerwaarde creëert vanuit de Sharing & Caring principe en daardoor de Business Professionals de mogelijkheid biedt net iets meer te doen in zijn dienstverlening naar klanten."

Profiel

Guido de Regt

Recruiter/Team Lead Young Professionals
"Voor mij betekent werken bij &More de betrokkenheid bij een organisatie met een sterke focus op kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en de permanente prikkel om zelf het heft in handen te nemen. Zelf (actie) te ondernemen! Persoonlijk mogen bouwen aan ons Home of Talents, waar een unieke mix tussen gedreven Young Professionals en bevlogen Sr. Consultants ontstaat, is voor mij de ideale uitdaging."

Profiel

Alexander van Coberen (miv 1-9-2017)

Managing Partner
"Werken voor en met professionals om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten die op hun beurt waarderen wat je doet. Dat is waar ik energie van krijg. Zoals Johan Cruijf eens zei: “Winnen doe je met z’n allen”. Kwaliteit en betrouwbaarheid, dus doen wat je belooft, is een belangrijk principe. Niet altijd makkelijk, maar wel iedere dag de ultieme uitdaging. Bij &More gaan we er voor."

Profiel

Roeland van Pinxteren

Directeur/Managing Partner
"De overtuiging dat een onderneming met de combinatie is van “Sharing Economy” en ‘’Return On Involvement” vernieuwend en succesvol is, maakt dat ik dit elke dag met plezier uitdraag. Geïnspireerd op de principes van Semler met zo min mogelijk management en verantwoordelijkheid bij de mensen zelf. Niet voor niets is de slogan van &More: ‘Voor Ondernemende Professionals'."

Profiel

Luc Doeve

Recruitment
"Ik heb diverse rollen in de arbeidsbemiddeling vervuld. &More betekent voor mij voortborduren, verdiepen en verbreden van dat netwerk waarin ik als ondernemende professional tijdelijk de recruitment rol van Natascha Hooi waarneem om een bijdrage te leveren aan aan het beste resultaat voor klant, professional en &More."

Profiel

Jan Hendrik van Oers

Partner/Senior Project Manager SME
"Als Partner binnen &More heb ik een grotere meerwaarde voor mijn netwerk en kan ik vanuit mijn eigen ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van talenten. Andersom kan ik mijn netwerk krachtiger gebruiken en leer ik door over te dragen."

Profiel

Annemarijn Handgraaf

Young Professional
"&More is een organisatie met een unieke organisatiestructuur. Als werknemer word je aangemoedigd om mee te denken over de werkwijze van &More. Daarnaast staat &More altijd open voor (onderbouwde) suggesties van de werknemer. Dit maakt dat ik mij zeer betrokken voel bij &More."

Profiel

Ivo Timmerman

Young Professional
"&More is een organisatie waar de focus sterk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van uitdagende opdrachten, opleidingen en persoonlijke coaching zorgt ervoor dat je jezelf continu kan blijven ontwikkelen. Daarnaast zorgt de openheid en transparantie van &More er voor dat ik mij zeer gewaardeerd voel."

Profiel

Natascha Hooi

Senior Recruiter
"&More biedt een inspirerende werkomgeving! Betrokkenheid, directe communicatie en open mentaliteit van &More passen goed bij mij. Gecombineerd met recruitment, begeleiding en kwaliteit maakt elke dag weer uitdagend, wisselend en vooral leuk!"

Profiel

Stein Trimbos

Young Professional
"&More Talent is voor mij een organisatie waar ik de kans krijg om mij als business professional te ontwikkelen. De nadruk ligt op het individu en dat merk je ook in omgang. De opdrachten en de persoonlijke begeleiding zijn op maat en zeer relevant. Hiernaast is er ook nog aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid. De mix van deze onderdelen maakt &More talent het perfecte bedrijf voor mij."

Profiel

Marcel Treurniet

Partner/Senior Project Manager/SME
"Meebouwen aan &More geeft mij enorm veel voldoening en energie. De unieke combinatie van ervaring, talent en ondernemerschap stelt ons in de gelegenheid om naast onze klanten te gaan Staan en hen te ‘ontzorgen’ op die gebieden waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Daarnaast vind ik het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons team young professionals en samen met hen in opdrachtsituaties onze meerwaarde te tonen!"

Profiel

Onno Schut

Young Professional
"&More Talent heeft een bijzondere visie waarbij je gelegenheid krijgt om mee te beslissen over de dagelijkse gang van zaken en over je eigen toekomst. Deze gedachte, samen met de kleinschaligheid en betrokkenheid, maken het erg prettig om te werken bij &More Talent."

Bekijk Linkedin profiel

Floris Pocerattu

Young Professional
"&More is voor mij een eerlijke en betrokken inspirator en ik merk dat ik hier veel energie van krijg; energie die ik vervolgens goed kan inzetten om het beste uit mezelf te halen."

Profiel

Bas de Wit

Young Professional
"Wat mij aanspreekt aan &More zijn de korte lijnen en de transparantie van de organisatie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de geboden mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het feit dat je daar zelf een sturende rol in hebt."

https://www.linkedin.com/in/bas-de-wit-71460212b/

Folkert Hobma

Salesmanager
"Senior en deskundige collega's , ambitieuze young professionals, entrepreneurship en een bottom-up bedrijfsturing waren voor mij drijfveren om me bij &More aan te sluiten. En daarvan heb ik nog geen seconde spijt."

Bekijk Linkedin profiel

Frans Overdijk

Coach
"And More ken ik als een dynamische organisatie die zich sterk richt op de klant en van daaruit steeds vernieuwing zoekt. In mijn rol als coach wil ik met mijn langjarige ervaring in wereldwijd opererende financiële instellingen de young professionals helpen om zichzelf verder te ontwikkelen."

Profiel

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures