Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid

In 2015 heeft &More besloten om de CO2 footprint van &More terug te brengen. Daarom rijden medewerkers alleen openbaar vervoer of een elektrische auto. Tevens wordt alleen groene stroom gebruikt. Om dit inzichtelijk te maken is in 2015 een eerste CO2-meeting gedaan. Deze meeting wordt om de 2 jaar uitgevoerd. Daarnaast werkt &More aan het concept papierloos kantoor. Allereerst is de administratie op deze wijze ingericht. Met het recruitment proces zijn we bezig dit in te richten.

Opgeven is geen optie

Jarenlang is &More op verschillende manieren betrokken geweest bij Stichting Alpe d'HuZes. Dit is gedaan in de vorm van sponsoring van diverse teams tot betrokkenheid bij team commercie.

 

 

 

 

Not for Sale

Een stichting die ten doel heeft om mensen uit mensensmokkel te halen. Deze stichting runt daarnaast een restaurant genaamd Dignita. &More doet zowel een financiële bijdrage en ondersteunt Not for Sale bij het opstellen van de website, het uitvoeren van een marktonderzoek, het opstellen van business plan etc.

Dignita is onderdeel van het Not For Sale social enterprise model. Not For Sale is een internationale organisatie die via haar sociale ondernemingen werkt aan het verstrekken van gecertificeerde trainingsprogramma’s en het ondersteunen van een kwetsbare groep mensen. Dit doet men door ze weerbaarder en veerkrachtiger te maken ter bevordering van de re-integratie in de maatschappij.

100% van de winst van Dignita wordt gebruikt om de werkzaamheden van Not For Sale te ondersteunen.

Amsterdam Pirates

&More is supporter en sponsor van het dames 1 softball team van de Amsterdam Pirates. Soms vergeten we dat subsidies zijn teruggedraaid en dat verenigingen om ons heen ook behoefte hebben aan ondersteuning. Voor de jaren 2015, 2016 en 2017 is dat Amsterdam Pirates. Voor de komende jaren zijn wij op zoek naar een andere vereniging. Suggesties zijn welkom!

 

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures