Over ons

Bij onze klanten werken wij sector breed en specifiek op het gebied van Data management op basis van consultancy, interim-dienstverlening en aangenomen projectopdrachten. Onze dienstverlening kan bestaan uit individuele inzetten, maar ook uit een combinatie van junior, medior en senior professionals die opdrachten uitvoert, eventueel onder regie van &More. Wij richten onze dienstverlening vooral op  de data en datamanagement gerelateerde aspecten en zijn van uitsher uitstekend thuis in reporting, compliance, risk management en ICT-vraagstukken . Gebaseerd op onze kennis gedreven organisatie en jarenlange programmamanagement ervaring ondersteunen wij onze klanten bij de opzet en uitvoering van complexe programma’s en projecten, variërend van de inzet van professionals tot integrale projectverantwoordelijkheid.

&More investeert in haar dienstverlening door junior professionals met ten minste twee jaar werkervaring in dienst te nemen en hen te begeleiden in hun professionele ontwikkeling. Dit gebeurt aan de hand van een individueel afgestemd opleidingsplan, uitdagende opdrachten en onder persoonlijke begeleiding van een senior professional.

Kernwaarde &More:

  • Betrokkenheid

Historie/geschiedenis

&More is opgericht in 2007 als bemiddelingsbureau voor zelfstandig professionals die met name actief zijn in het bancaire domein op het vlak van risk en compliance. In de loop van de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een netwerkorganisatie met associate-partners en in-house consultants. Direct en indirect werken een kleine vijftig consultants bij en voor &More.

Missie

Waardecreatie door Grip op Data

Visie

Return on Involvement maakt ons resultaat duurzaam en waardevol.

Confucius schreef in 490 B.C. de wijze woorden:

‘Tell me and I'll forget; 
show me and I may remember; 
involve me and I'll understand.’

Betrokkenheid staat centraal in de &More-cultuur. Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, bij onze medewerkers maar ook met de wereld om ons heen. Die betrokkenheid geven wij vorm in het begrip Return on Involvement.

Young Professionals

&More is altijd op zoek naar nieuwe ondernemende young professionals. We bieden jou onder meer persoonlijke begeleiding, een royaal opleidingsbudget en inhoudelijke en diverse opdrachten bij gerenommeerde financiële instellingen.

Lees meer

Meer vacatures