Senior professionals

Ben jij een senior professional en wil je betrokken zijn bij een kennis gedreven netwerk? Heb jij bewezen ambitie om boven verwachting en succesvol je opdrachten uit te voeren? Ben jij het type “ondernemende” consultant met ervaring in de financiële sector? In dat geval past &More bij jou!

&More neemt senior professionals in dienst om samen te ondernemen. Samen ondernemen is voor ons het delen van kennis, netwerk en inkomsten. Het delen van inkomsten doen wij op verschillende manieren. Een belangrijk element hierin is jou als senior de keuze te geven om met ons een “midlance” arbeidscontract aan te gaan. Dit geeft je de kans om zelfstandig te ondernemen terwijl je de inkomenszekerheid van een vast contract hebt. Een ogenschijnlijke tegenstelling maar bij &More behoort dit gewoon tot de mogelijkheden!
Zo heb je als consultant de zekerheid van een basisinkomen of je nou een opdracht hebt of niet en word je daarnaast extra beloond op basis van je behaalde resultaten.
Wanneer wij samen een opdracht voor je vinden delen we op maandelijkse(!) basis de inkomsten hiervan!

De voordelen op een rijtje:

  • Betrokken bij een organisatie en toch zelfstandig
  • Een basisinkomen
  • Inkomen wordt opgehoogd met (een deel van) de gemaakte marge
  • Verzekering, pensioen, opleidingsbudget etc.
  • Toegang tot een netwerk van (interim) consultants om mee te delen en te ondernemen; en
  • Uitdagende opdrachten binnen de bancaire wereld en het assetmanagement- en pensioendomein
  • Ben jij senior en heb je ervaring bij een bank, pensioenfonds of assetmanager op het gebied van project-, applicatie- of datamanagement of als business consultant solliciteer dan nu bij &More

 

Meer weten over &More? Neem contact op met Roeland van Pinxteren- telefonisch bereikbaar op telefoonnummer
+31 6 24 81 03 93 en/of 030 30 31 431, per e-mail: roeland@andmoreinterim.nl – of solliciteer via onderstaande link.

Sollicitatiepagina

Data visualisatie en Reporting

&More is uitermate goed in staat om innovatieve data visualisatie en efficiënte reporting te implementeren door haar veelzijdige aanpak. &More heeft aantoonbare ervaring binnen de bank- en verzekeringswereld (regulatory reporting) en binnen de vermogensbeheer wereld (client reporting en fund reporting).

Lees verder

Meer vacatures