Wat doen wij?

Uw vraagstuk is ons vertrekpunt. De dienstverlening van &More richt zich op de financiële sector en start met een integrale analyse van de klantvraag. Wij kiezen voor een transparante benadering (u kunt ons alles vragen, wij kunnen u alles vragen) en op basis daarvan formuleren wij met u de opdracht waarna wij een team vormen dat effectief en efficiënt de opdracht succesvol uitvoert.

De combinatie van onze senior, medior en junior professionals staat borg voor een gedegen, innovatieve en ondernemende aanpak. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal ondersteunen bij de opzet en uitvoering van complexe programma’s en projecten op onder andere het gebied van reporting, compliance, risk management en ICT. Hierbij kunnen wij, indien gewenst, de volledige verantwoordelijkheid voor de realisatie van het project op ons nemen.

Portfolio

Young Professionals

&More is altijd op zoek naar nieuwe ondernemende young professionals. We bieden jou onder meer persoonlijke begeleiding, een royaal opleidingsbudget en inhoudelijke en diverse opdrachten bij gerenommeerde financiële instellingen. 


Lees verder

Meer vacatures
Portfolio

&More heeft in de afgelopen 15 jaar een uitgebreid portfolio opgebouwd op het gebied van datamanagement, datamodelling en dat uit zich in Data Quality Visualisatie of Integratie De belangrijkste activiteiten geven een goed inzicht in de opgebouwde kennis en ervaring met uitstekende referenties.

Lees meer