Wie zijn wij?

Eric van Oudenhoven

Directeur Professionals

Pragmatisch mensen mens en gepassioneerd BBQ'er en wielrenner,. Wil graag winnen en bij voorkeur samen.
Specialist als Manager en Business Developer op het gebied van Data Management

Profiel

Luc Doeve


Recruitment

Als alfa geschoold ben ik gaan werken in de arbeidsbemiddeling voornamelijk gericht op financiële dienstverleners. Vaak heb ik me verwonderd hoeveel moeite consolideren en reconciliëren kost. Als één van de oorzaken meende ik toen te kunnen duiden dat de professionals in deze aandachtsgebieden simpelweg elkaar(s taal) niet spreken 
De waarde van taal als bemiddelaar heeft als keerzijde de beperkingen als representant van verschillende perspectieven (van de werkelijkheid) . 

Net zo goed of slecht als taal de werkelijkheid in een beperkte mate kan vertegenwoordigen, kan data dat ook. Daarom werk ik bij And More een bedrijf gericht op het bieden van ondersteuning op het gebied van Data Governance, Data integratie, BI en data Warehousing,

Profiel

Mieke Holtman

Controller
"De platte organisatiestructuur en informele werksfeer Die ik bij &More ervaar, passen prima bij mij. Samen met de professionaliteit en het enthousiasme van mijn collega’s maakt dit voor mij een plezierige werkomgeving waar ik graag mijn steentje aan bijdraag."

Profiel

Gerrit Hartkamp

Associate/Senior Project Manager/SME
"Project manager en strategisch management consultant` die zich bij vele opdrachtgevers thuis voelt. Ik zet met veel plezier projecten op en sta ook zelf met de voeten in de modder. Als senior associate van &More voel ik mij betrokken bij de Organisatie en richt mij onder andere op het verder uitbouwen van verschillende vakgebieden zoals Data Management en Reporting."

Profiel

Roeland van Pinxteren

Directeur/Managing Partner
"De overtuiging dat een onderneming met de combinatie is van “Sharing Economy” en ‘’Return On Involvement” vernieuwend en succesvol is, maakt dat ik dit elke dag met plezier uitdraag. Geïnspireerd op de principes van Semler met zo min mogelijk management en verantwoordelijkheid bij de mensen zelf. Niet voor niets is de slogan van &More: ‘Voor Ondernemende Professionals'."

Profiel

Melissa Nagtegaal

Corporate Recruitment

Als Corporate Recruiter ligt mijn expertise in het verbinden van potentiële kandidaten aan onze organisatie. Het in gesprek zijn met potentiële kandidaten en collega’s, het enorme belang van marketing & communicatie in mijn werkveld, het organiseren van toffe inhoudelijke & fun events, het gevoel van ondernemerschap; it has it all. Doordat ik elke dag het plezier en gezelligheid in mijn werk ervaar heb ik zodra ik thuis kom nog alle energie voor mijn gezin en vrienden.

Profiel

Jan Hendrik van Oers

Partner/Senior Project Manager SME
"Als Partner binnen &More heb ik een grotere meerwaarde voor mijn netwerk en kan ik vanuit mijn eigen ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van talenten. Andersom kan ik mijn netwerk krachtiger gebruiken en leer ik door over te dragen."

Profiel

Frans Overdijk

Coach
"And More ken ik als een dynamische organisatie die zich sterk richt op de klant en van daaruit steeds vernieuwing zoekt. In mijn rol als coach wil ik met mijn langjarige ervaring in wereldwijd opererende financiële instellingen de young professionals helpen om zichzelf verder te ontwikkelen."

Profiel

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures