Wie zijn wij?

Hieronder volgt een selectie van de professionals bij &More.

Mieke Holtman

Controller
"De platte organisatiestructuur en informele werksfeer Die ik bij &More ervaar, passen prima bij mij. Samen met de professionaliteit en het enthousiasme van mijn collega’s maakt dit voor mij een plezierige werkomgeving waar ik graag mijn steentje aan bijdraag."

Profiel

Gerrit Hartkamp

Associate/Senior Project Manager/SME
"Project manager en strategisch management consultant` die zich bij vele opdrachtgevers thuis voelt. Ik zet met veel plezier projecten op en sta ook zelf met de voeten in de modder. Als senior associate van &More voel ik mij betrokken bij de Organisatie en richt mij onder andere op het verder uitbouwen van verschillende vakgebieden zoals Data Management en Reporting."

Profiel

 

Roeland van Pinxteren

Directeur/Managing Partner
"De overtuiging dat een onderneming met de combinatie is van “Sharing Economy” en ‘’Return On Involvement” vernieuwend en succesvol is, maakt dat ik dit elke dag met plezier uitdraag. Geïnspireerd op de principes van Semler met zo min mogelijk management en verantwoordelijkheid bij de mensen zelf. Niet voor niets is de slogan van &More: ‘Voor Ondernemende Professionals'."

Profiel

Luc Doeve

Recruitment
"Ik heb diverse rollen in de arbeidsbemiddeling vervuld. &More betekent voor mij voortborduren, verdiepen en verbreden van dat netwerk waarin ik als ondernemende professional tijdelijk de recruitment rol van Natascha Hooi waarneem om een bijdrage te leveren aan aan het beste resultaat voor klant, professional en &More."

Profiel

Jan Hendrik van Oers

Partner/Senior Project Manager SME
"Als Partner binnen &More heb ik een grotere meerwaarde voor mijn netwerk en kan ik vanuit mijn eigen ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van talenten. Andersom kan ik mijn netwerk krachtiger gebruiken en leer ik door over te dragen."

Profiel

Stein Trimbos

Young Professional
"&More Talent is voor mij een organisatie waar ik de kans krijg om mij als business professional te ontwikkelen. De nadruk ligt op het individu en dat merk je ook in omgang. De opdrachten en de persoonlijke begeleiding zijn op maat en zeer relevant. Hiernaast is er ook nog aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid. De mix van deze onderdelen maakt &More talent het perfecte bedrijf voor mij."

Profiel

Marcel Treurniet

Partner/Senior Project Manager/SME
"Meebouwen aan &More geeft mij enorm veel voldoening en energie. De unieke combinatie van ervaring, talent en ondernemerschap stelt ons in de gelegenheid om naast onze klanten te gaan Staan en hen te ‘ontzorgen’ op die gebieden waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Daarnaast vind ik het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons team young professionals en samen met hen in opdrachtsituaties onze meerwaarde te tonen!"

Profiel

Bas de Wit

Young Professional
"Wat mij aanspreekt aan &More zijn de korte lijnen en de transparantie van de organisatie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de geboden mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het feit dat je daar zelf een sturende rol in hebt."

https://www.linkedin.com/in/bas-de-wit-71460212b/

Frans Overdijk

Coach
"And More ken ik als een dynamische organisatie die zich sterk richt op de klant en van daaruit steeds vernieuwing zoekt. In mijn rol als coach wil ik met mijn langjarige ervaring in wereldwijd opererende financiële instellingen de young professionals helpen om zichzelf verder te ontwikkelen."

Profiel

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures