Evenementen

Tweede Masterclass DMBoK

Oktober 2018

Eerste Opleiding Data Management

Met gepaste trots en zeer veel genoegen kunnen wij vertellen dat onze Data Management opleiding binnenkort van start gaat.

Data is een onmisbare bron van informatie in organisaties. De juiste talenten om de data te managen en te analyseren zijn uitermate schaars. Om deze schaarste het hoofd te bieden en talenten met elkaar te verbinden, starten wij met de zeer toegespitste opleiding Foundation en Verdieping Data Management. Centraal in deze opleiding staat inzicht in de keten van data en het managen van deze data en controle over deze data.

Het betreft een opleiding Foundation en Verdieping Data Management waarbij ruime aandacht besteed wordt aan Business en Informatie analyse, hashtag#DMBoK (Data Management Body of Knowledge), data modelleren, DWH, hashtag#BI, hashtag#SQL en consultancy vaardigheden. De deelnemers eindigen met certificaten voor: SQL, DMBoK. Scrum master en hashtag#IREB Requirements engineering fundamentals.

Het aantal deelnemers wordt beperkt gehouden tot 10, waarbij er nu nog ruimte is voor 4 deelnemers.

Wil je meer informatie, zelf of iemand uit je organisatie laten participeren of heb je baat bij de talenten die deze opleidingen succesvol hebben afgerond? Laat het Roeland van Pinxteren weten roeland@andmoreinterim.nl,Klik hier voor de planning en een beknopt overzicht Planning opleiding Data Management

Klik hier voor de brochure brochure Data Management

18 Oktober Herfstborrel

Donderdag 18 oktober herfstborrel in Dicky's meld je aan via de link ! 

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures
Portfolio

&More heeft in de afgelopen 10 jaar een uitgebreid portfolio opgebouwd op het gebied van datamanagement, MiFID, Basel III en GDPR. De belangrijkste activiteiten geven een goed inzicht in de opgebouwde kennis en ervaring met uitstekende referenties.

Lees meer