Applicatiemanagement

Voor verschillende applicaties is het voor onze opdrachtgevers lastig om geschikte en goed opgeleide medewerkers te vinden. &More heeft voor deze omgevingen zoals SimCorp Dimension, MarkitEDM en eFront, de volgende oplossing;
&More Interim heeft ruime ervaring en track record binnen de Asset Management wereld. Door deze ervaring is &More bekend dat er bij SimCorp Dimension, MarkitEDM en eFront klanten behoefte is aan jonge, enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, met name functioneel beheer.

&More geeft hier invulling aan door een klas met young professionals te starten. Young professionals zijn hoog opgeleide mensen met ten minste 2 jaar werkervaring. Deze young professionals krijgen een opleiding bij de betreffende software leverancier en worden daarin gecertificeerd. De young professionals zijn gedurende 2 jaar ten minste in 2 verschillende functies bij een opdrachtgever actief. Na afloop van deze periode staat het zowel de young professional als de opdrachtgever vrij om onderling een dienstbetrekking aan te gaan.
Gedurende deze 2 jaar worden de young professionals gecoacht door een associate-partner van &More. De training bestaan uit het volgen van additionele relevante opleidingen zoals bijvoorbeeld CIP (Certified Investment Professional).

Voor meer informatie neem contact op met Roeland van Pinxteren, bereikbaar op +31 6 29 73 89 84

Contact

And More B.V.
Marconibaan 1d
3439 MR Nieuwegein
+ 31 (0)30 30 31 4 31
info@andmoreinterim.nl

Meer vacatures